Drone İle Kendi Mahallemi Çektim

                   Artık teknoloji geliştikçe farkında olmadan bizleride gelişim dairesinin içine katıyor.Günümüzde bu içine dahil olduğumuz teknolojinin bizlere kattığı faydalar insan yaşamının kaliteleşmesi,farklılaşması,daha üst fikirlerin ortaya çıkmasını beraberinde getiriyor.

           Teknolojiyle gelişmiş bir çevrede artık işlerini kolaylaştırma peşine düşüyor.Acaba ne yapabilirim ? Teknolojiye nasıl ayak uydururum ? gibisinden.. Sorularla sorunları çözecek çözüm peşinde koşuyor.İşte bir sorunda kameramanların sorunları olarak teknolojiye noktasını koyuyor.Kameramanlar her zaman ne taraftan daha iyi çekim yaparım ? Bu açı veya bu görüntü kalitesi işe yarar mı ? Daha uç noktalarda çekim yapabilmem için neler yapabilirim ? gibi... Sorular teknolojiyi ister istemez bu sektöre daha fazlasını kazandırıyor.

            İşte kameramanların veya film setlerinin artık başrolü olan Drone'lar ortaya çıkıyor.Bunlar filmlerin ve başka sektörlerin vazgeçilmezi haline geliyor. Drone bu filmlerde yer alsada artık günümüzde hobi,eğlence gibi insanların ulaşabileceği seviyelerde satılmaya başlıyor. İnsanların hoşlarına giden bu teknolojik aletleri çevremizde görmemizde bir hayli artıyor.Elbet teknolojik mağazalarda veya bazılarımız canlı olarak görme imkanı bulmuştur. 






         Şimdi sizlerle hobi olarak kullandığım , modeli Tarantula x6 olan drone ile çektiğim fotoğraf ve videolarımı göstereceğim...




HACI BAYRAM CAMİ





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »